ASOS Rabatkode 2017 | Spar 70% med ASOS rabatkode

Asos rabatkode

ASOS rabatkode – Find den nyeste ASOS rabatkode her!

Her på Min Mode finder du de nyeste rabatkoder til ASOS – Her kan du også se, når der er udsalg m.m. ASOS er en af de webshops, der er allerbedst til at afholde udsalg løbende – og så er der også ofte en ny rabatkode i omløb, der sikrer, at du kan spare lidt ekstra på dit næste køb. Se alle de seneste rabatkoder til ASOS i den overskuelige oversigt nedenfor.

Shop hos ASOS

De nyeste ASOS rabatkoder:

Spar lige nu op til 70% på dit køb hos ASOS, når du når du shopper med rabat under deres udsalg.

Klik for rabat

Rabatten er stadig gældende. 

 

Søndag d. 1. juni 2014 sparer du 20% på ALT hos ASOS, når du anvender rabatkoden EPIC20

Shop med rabatkoden

Rabatkoden er gældende i 24 timer fra kl. 9 d. 1/6/2014 til d. 2/6/2014.

Koden er ikke længere gyldig.

 

Lige nu kan spare vanvittige 70% + 10% hos ASOS, når du bruger koden JAN10 ved checkout. Koden giver nemlig 10% ekstra rabat på udsalgsvarerne, hvor du allerede sparer op til 70%

Shop med rabatkoden

Koden er gyldig til og med d. 12. Januar 2014 og kan bruges på én transaktion per kunde ved køb for maksimum £500.

Koden er ikke længere gyldig.

Gå direkte til asos.com

Shop med rabat hos Asos.com – Rabatkode ASOS

ASOS er en af de webshops der er ekstra rundhåndede med deres rabatkoder. På Min Mode sørger vi for at dele de nyeste med jer lige her på siden, så I kan spare lidt på jeres kommende køb. Især under udsalgsperioderne kan der være rigtig mange penge at spare, når man kombinerer en rabatkode med allerede nedsatte varer. Rabatkoderne til Asos.com er oftest på omkring 10%, men af og til kan man være heldig og falde over rabatkoder på helt op til 40% ved fx presale, så hold løbende et vågent øje med siden her, for ikke at misse de bedste rabatter.

ASOS Promo Code Denmark – Sådan bruger du din rabatkode

Hos ASOS anvender man udtrykket ‘Promo code’ for rabatkode – indsæt derfor din Asos code i dette felt under checkout, for at anvende rabatkoden. Når du er klar til at checke ud, klikker du fra varekurven (“bag”) videre til betalingen. I femte og sidste fase af checkout processen, “Confirm & pay”, får du muligheden for at indløse din ASOS promocode – tryk update – og voilá – hvis koden er gyldig, skulle du gerne se en opdateret totalpris. Se med på illustrationen nedenfor, for at se nøjagtig hvor du indløser din ASOS discount code.

Shop hos ASOS

 

Step-by-step guide – Sådan indløser du din ASOS Promo Code:

Hvordan bruger du din Asos rabatkode

Trin 1: Klik på ‘Promo code or Student Code‘ for at indløse din rabatkode

 

Sådan indløser du din Asos rabatkode

Trin 2: Efter at have klikket på ‘Promo Code or Student Code‘ kan man indtaste sin rabatkode i feltet der kommer frem. Tryk derefter på ‘Update’ for at anvende rabatkoden. Check at rabatkoden virker og at rabatten er fratrukket, inden du gennemfører din betaling.

 

Sig til, hvis jeg kan hjælpe!

Det er ikke altid lige til, at indløse rabatkoder på webshops, derfor har jeg lavet trin-for-trin guiden ovenfor, som gerne skulle gøre det helt klart for dig, hvordan du bruger din ASOS rabatkode. Husk blot at dobbelttjekke, at rabatten faktisk bliver fratrukket. Desværre tillader ASOS ikke, at man anvender flere rabatkoder på samme tid, og nogle gange kan rabatkoderne heller ikke kombineres med udsalg. I sådanne tilfælde vil der typisk blive vist en besked, der forklarer, hvorfor en given rabatkode måske ikke virker.
Har du problemer med at anvende din rabatkode, så send mig endelig en besked, så skal jeg gøre alt hvad jeg kan, for at hjælpe dig.

Shop hos ASOS

Indlægget indeholder affiliate links – Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *