Asos.com anmeldelse | Shop et udvalg af modetøj hos Asos

Asos shop online

Shop online hos Asos.com

Asos.com er en af de mest populære fashion webshops herhjemme – og det er med god grund. På det UK-baserede site finder man et stort udvalg af moderigtigt tøj til kvinder og mænd i alle størrelser, hvor prisniveauet tilmed er yderst budgetvenligt. Med deres egen kollektion byder Asos på on-trend styles til fornuftige og studievenlige priser, som kan kombineres med nogle af de mange andre mærker, som man også finder i deres shop. Læs videre for at få den fulde anmeldelse af Asos.com, eller gå direkte til deres online shop lige her!

Shop hos Asos

 

Asos tøj – Find et stort udvalg af modetøj på Asos’ webshop

Hos Asos forhandler de både deres eget Asos tøj og et bredt udvalg af andre populære mærker. Bl.a. finder du et stort udvalg af nogle af vores danske klassikere såsom Ganni, BZR, Baum und Pferdgarten, Vila, Only, Selected, Just Female og Vero Moda m.fl. Asos’ eget mærke, Asos, designer kollektioner til forskellige størrelser, og har udover deres main kollektion også en petit og en curve kollektion, som henvender sig til hhv. små og større piger. Her kan det være til stor hjælp at tjekke deres størrelsesguide ud, hvis man er i tvivl om, hvilken størrelse man bør gå efter. På hver produktside har man muligheden for at klikke på knappen size guide, som tager én til størrelsesguiden for netop den type item, man kigger på – måtte det være jeans, kjoler eller skjorter. Find knappen ved siden af feltet, hvor man vælger størrelsen.

 Asos tøj på nettet     Asos køb på nettet

 

Asos sko – Shop sko hos Asos

Kan man lide at købe sko online, har man også rig mulighed for at gøre sig nogle fine skokøb hos Asos. Skostørrelser er altid lidt tricky, når man shopper online. Her kan det igen være en stor hjælp at tjekke deres størrelsesguide ud, hvor de omhyggeligt guider dig til den rette skostørrelse. Nogle skomærker kan variere meget størrelsesmæssigt i forhold til hinanden – det kan i disse tilfælde være en fordel at kende lidt til de forkskellige mærkers individuelle størrelser. Er du i tvivl, har du altid muligheden for at bestille flere størrelser, for så at finde frem til den helt rette størrelse. Blandt nogle af de meste populære skomærker, der forhandles på Asos, kan nævnes Converse, Nike og deres eget Asos sko-mærke.
Levering – Gratis fragt hos Asos!

Som kunde hos Asos har man den fordel, at man får tilsendt sine pakker gratis. Forsendelsen er gratis. Enkelt og godt. Vælger man den gratis løsning – for ja, der er også den mulighed at få tilsendt sine varer hurtigere mod en betaling – kan man regne med en levering inden for 7 hverdage til Danmark. Ønsker man derimod den hurtigere levering, kan man mod en pris på DKK 40 få sin bestilling leveret allerede inden for 3 hverdage.  Sidst jeg bestilte hos Asos og valgte gratis fragt (Januar, 2014), gik der 5 hverdage, inden jeg modtog min pakke. Jeg bestilte min pakke om aftenen d. 4., og modtog pakken, lørdag d. 11. Fragt og leveringstid er nogle af de største hæmsko ved online shopping, men med gratis fragt hjælper det betydeligt. Heldigvis er rigtig mange webshops begyndt at tilbyde dette, for at gøre online shopping endnu mere fordelagtig. Da Asos.com sender fra England, som er en del af EU, tillægges der ingen told på dine varer derfra – så forvent ingen slemme overraskelser, hvad dette angår 🙂
Returnering – Hvordan sender jeg min pakke fra Asos retur?

Når du modtager din pakke fra Asos, er der en følgeseddel vedlagt, som du skal anvende ved en eventuel returnering. Udfyld returneringsgrunden på sedlen (vælg mellem otte tal, der hver indikerer en grund), klæb klistermærket med returadressen på pakken og send afsted. Bemærk dog, at du selv skal betale returneringsomkostningerne.
Det siger kunderne – Vurdering af Asos

Er man i tvivl om en webshops troværdighed, service, leveringstid eller lignende, kan det være en god idé at tjekke Trustpilot.dk ud. Her finder du en lang række vurderinger fra tidligere kunder, som giver deres vurdering tilkende. På nuværende tidspunkt har 149 danske kunder givet deres mening til kende, og vurderingen af Asos i Danmark er 7,1 ud af 10. Se vurderingerne her på trustpilot.dk.
Min Modes samlede vurdering af Asos.com

Asos.com er en rigtig fin og troværdig webshop, når det kommer til online shopping. Udvalget er enormt, og der er noget for enhver pengepung og smag. Skal jeg sætte en finger på noget, må det være leveringstiden, som for nogle vil synes lang. Selvfølgelig har man muligheden for at betale sig til en hurtigere levering, men jeg synes, det ville være ærgerligt, når nu de så fint tilbyder den gratis. Ydermere kan man af og til diskutere kvaliteten af nogle af deres egne produkter, men til en pris som ligger under de flestes, må det vist være at forvente.

Min Modes samlede vurdering af Asos.com lander således på 3,5 stjerner.

Anmeldelse af Asos.com
Anmeldt af: Kathrine Kirk
Asos.com

 

3,5★
Indlægget indeholder affiliate links – Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *