Bioderma Crealine – Køb Bioderma Sensibio H2O


Bioderma Sensibio H2O – Køb på nettet og spar 50%

Bioderma Sensibio H20 er en af de mest roste makeupfjernere på markedet. Både topmodeller og professionelle makeupartister sværger til produktet, som renser huden mildt og effektivt for makeup. Den milde formel føles som vand mod huden og fjerner selv vandfast makeup. Siden 1. april 2014 har du kunnet købe produktet i landets apoteker, men der er stadig store besparelser at opnå, hvis du køber det over nettet. Læs med her for at få min personlige anmeldelse af produktet, samt information om webshoppen eChemist, hvor du køber Bioderma på nettet med en besparelse på op mod 50%.

Køb Bioderma - Spar 50%

Bioderma Crealine Sensibio H2O

 

Min erfaring med produktet – En varm anbefaling

Med ni års erfaring i modelbranchen har jeg efterhånden fundet den mildeste makeupfjerner på markedet. Jeg havde svært ved at finde en makeup-fjerner, der var mild nok til min hud, som ofte slog ud og sveg efter hyppig makeupfjerning. Jeg har prøvet alt fra fedtede olie-removers til mere ‘tørre’ renseservietter – dyre som billige – og nåede endelig frem til Bioderma Sensibio H2O efter råd fra andre modeller og flere makeupartister. Dette produkt er gået hen og blevet til mit allerkæreste, når det gælder makeupfjernere.
Makeupfjerneren minder mest af alt om vand. Både i konsistens, men også i mildheden. Med Bioderma kan jeg faktisk fjerne makeup lige så tosset jeg vil, og den efterlader huden renset og frisk uden en stram og stikkende følelse. Trods den milde formel, fjerner den altså alt ens makeup uden besvær. Man kan tilmed undlade at skylle ansigtet efter brug af Bioderma – det er da praktisk!

Køb Bioderma herBioderma Crealine

De mange navne på Biodermas produkter kan måske skabe en smule forvirring, men Bioderma Crealine og Bioderma Sensibio H2O er altså én og samme makeupfjerner. Dog findes der bl.a. også en version til fedtet hud, Bioderma Sebium, som kan købes her. Se iøvrigt eChemists store udvalg af Bioderma produkter her, hvor du finder både cremer, forskellige ansigtsrens og regenererende produkter. eChemist leverer gratis til Danmark, og da de sender fra England, tillægges der ingen told på varerne ved modtagelse.Køb af Bioderma – Her køber du Bioderma og sparer 50%

Bioderma Crealine kan købes på eChemist, en engelsk skønheds-webshop, der leverer til Danmark helt gratis, ved køb over 200kr. Ved at købe Bioderma igennem udenlandske webshops sparer du ca. 50% i forhold til, hvis du køber det på de danske apoteker. Hos eChemist koster 100ml. Bioderma H2O Sensibio ca. 45kr., hvilket altså er næsten 50% billigere end hvad man skal give for det på apotekerne i Danmark (79kr.). Og husk, da produkterne bliver sendt fra England, tillægges der ingen told på forsendelserne ved modtagelsen i Danmark. Leveringen koster 30kr. for ordrer under 100kr. og 20kr. for ordre under 200kr. De lover en leveringstid til Danmark på 5-10 hverdage.Bioderma Ingredienser

På Biodermas egen hjemmeside kan du blive meget klogere på produkterne og bl.a. se ingredienslisterne på deres forskellige produkter. Produktet er udviklet specielt til sensitive hudtyper med tendens til tørhed. Sensibio H2O micelle formlen renser mildt ansigtet og øjenomgivelserne. Ingredienserne fjerner mildt og effektivt makeup – også vandfast makeup. Den sæbe-, parfume- og alkoholfrie formular beskytter og respekterer hudens naturlige PH.

Køb Bioderma hos eChemist

 

Anmeldelse af Bioderma
Bioderma

4,5

Indlægget indeholder affiliate links – Læs mere her.

6 comments on “Bioderma Crealine – Køb Bioderma Sensibio H2O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *