Zalando rabatkode 2018 – Spar 70% med rabatkode

Zalando rabatkoder

Zalando rabatkode 2018 – Find de nyeste Zalando rabatkoder her

Hvis du godt kan lide at shoppe alle ting ét sted, så er Zalando helt sikkert stedet for dig. Her finder du alt hvad der rimer på garderobe – og lidt til. Hos Zalando er de mestre i at sende rabatkoder ud, og du kan således tit være heldig og finde en gyldig rabatkode til Zalando. Hold et vågent øje med siden her, hvor jeg guider dig til de nyeste Zalando rabatkoder.

Nyeste Zalando rabatkoder:

Lige nu sparer du helt op til 70% rabat hos Zalando

Gå direkte til rabatten her

Rabatten er stadig gældende.

 

Modtag 100 kr. i rabat når du tilmelder dig Zalandos nyhedsmail:

Tilmeld nyhedsmail

Rabatten er stadig gældende.

 

Zalando rabatkode – Sådan indløser du din Zalando rabatkode

En rabatkode til Zalando kan indløses ved check out, hvor den indtastes i det tredje trin i betalingsprocessen, ’Betalingsform’. Se med nedunder, hvor du kan se nøjagtigt hvor og hvordan du bruger din Zalando rabatkode:

  1. Udfyld de første to trin i betalingsprocessen, Leveringsform og Oplysninger
  2. Herefter når du til det tredje trin; Betalingsform, hvor du kan indtaste din rabatkode i det dertil egnede felt:
    Her indtaster du din Zalando rabatkode

    Indtast rabatkoden her

     

  3. Indtast rabatkoden og tryk ’Indløs rabatkode’
  4. Tjek at rabatkoden er blevet indløst korrekt, og at rabatten er blevet trukket korrekt fra prisen:

 

Sådan bruger du din Zalando rabatkode

(1) Tjek at rabatkoden er indløst korrekt øverst oppe, (2) Tjek at det rette beløb er blevet fratrukket totalprisen.

Lidt mere om rabatkoderne

Rabatkoderne til Zalando giver som oftest ca. 10% i rabat, men højere og lavere rabatsatser forekommer også regelmæssigt – så husk at tjekke ind forbi regelmæssigt, hvis du også skal have glæde af de seneste rabatter. Hvis du tilmelder dig Zalandos nyhedsbrev får du en velkomstrabatkode på 10% – Det er da også værd at tage med! Tilmeld dig deres nyhedsbrev her, og få del i rabatten med det samme.

Gratis fragt og returnering

Forsendelsen hos Zalando er gjort så enkel og brugervenlig som hidtil; både forsendelse og eventuel returnering af varer er gratis. Hvis du gerne vil sende en eller flere af dine varer retur, skal du blot logge ind på din Zalando konto, hvorfra du kan printe en returseddel for de(n) varer du ønsker at returnere, og klistre den på den kasse, du modtog varerne, så den dækker den gamle etiket. Du kan læse Zalandos egen udførlige forklaring af returneringsprocessen lige her.

Søgefunktionen er din bedste ven

Sidst men ikke mindst vil jeg blot tippe om Zalandos geniale søgefunktion, der gør det let og enkelt at finde lige nøjagtig det du søger, om det så måtte være et bestemt mærke, en særlig style, eller bare lidt af det hele. Du kan nemlig shoppe baseret på forskellige kriterier såsom pris, kategori, mærke, materiale og farve, hvilket gør shopping-oplevelsen mere overskuelig, da man hurtigt kan indsnævre antallet af viste produkter og derved kun få vist relevante items. Hele søgefunktionen er altid tilgængelig lige ovenover produktvisningerne – her kan du altid nemt og overskueligt ændre i dine søgekriterier løbende.

Og nu er der vist bare tilbage at sige: Rigtig god shopping!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *