Om Minmode.dk

På Minmode.dk bestræber jeg mig på at gøre online fashion-shopping til en rar oplevelse. Internettet bugner med fashion webshops, der tilbyder tøj, sko, smykker og alt derimellem, og de kan være noget af en jungle at finde rundt i. Derfor har jeg her på Min Mode sat mig for at guide dig til en succesfuld shoppeoplevelse på nettet – for indrømmet – shopping hjemme fra sofaen er bare lidt skønnere; her er udvalget størst og butikkerne har tilmed åbent døgnet rundt.

På minmode.dk anmelder jeg webshops – både danske og udenlandske – og opfordrer samtidig mine læsere til at dele deres erfaringer med mig, så vi alle kan blive klogere på de mange webshops, der findes derude. Hvor får du fx den bedste service? Hvor er udvalget bedst? Hvilke rabatkoder er der i omløb nu? Alt dette, og meget andet, er spørgsmål, du kan få besvaret her på Min Mode. Min Mode er således din personlige guide til online modeshopping, og har til formål at gøre din shoppeoplevelse på nettet mere tilfredsstillende. Er du i tvivl om en webshops troværdighed, eller er du på udkig efter et bestemt mærke, så hjælper jeg dig på rette vej.

Gå direkte til webshop-oversigten her, og kom godt i gang med din online shopping.

Har du spørgsmål, ris eller ros, så hold dig ej tilbage.
Skriv til mig på kathrine@minmode.dk

Rigtig god shopping! 

 

Hvem står bag?

Om Min Mode

Bag Minmode.dk står Kathrine Kirk, som igennem mange år selv har arbejdet i modebranchen – først som model på nogle af de største udenlandske catwalks, senere hos den New York-baserede modemesse, PROJECT Global Tradeshow. Med tiden har Kathrine helliget sig internetmediet, hvor hun bl.a. har modeblogget for medier som Yahoo! og MTV Danmark, samt arbejdet hos den tyskbaserede modewebshop, Zalando.dk.

Udover hendes arbejde med den daglige opdatering og vedligeholdelse af Minmode.dk, arbejder Kathrine, ved siden af sine studier på CBS, som e-commerce student assistant ved et større, dansk fashion brand. Min Mode startede i slut 2008 som en personlig modeblog, og har langsomt udviklet sig med årene, for nu at ændre form til en online shoppeguide.