Bikinier 2014 – Find stort udvalg af bikinier

10. maj 2014 af Kathrine Kirk

Bliv bikiniklar – Find det bedste udvalg af bikinier for 2014

Bikinisæsonen sniger sig stille og roligt ind på os – har du mon fundet din bikini endnu? Hvis ikke, så er der masser af muligheder for at finde en bikini, der falder i lige præcis din smag. Mange forskellige stilarter imødekommes denne sæson, og du finder alt fra Mad-Men inspirerede bikinier med høje taljer og brede bindebåndslukninger til mere petite designs med både trekants-bikinier og stopløse toppe. Sidstnævnte er en perfekt go-to bikini-style, hvis man ynder at dyrke solen lidt (med måde, please!!! For jeres egen skyld) – hermed undgår man alt for voldsomme tan lines på overkroppen.

Bikinier 20141. Nelly til 179kr. // 2. H&M til 100kr.// 3. Zalando til 1.200kr.

2014 Bikinier – Her finder du de bedste og største udvalg af bikinier online

Der er masser af webshops, som tilbyder store udvalg af bikinier denne sæson, og listen er endeløs. Derfor har jeg udvalgt nogle af de bedste steder at shoppe bikinier fra, for at gøre det hele lidt lettere og en anelse mere overskueligt. Kravene for at komme på listen har bl.a. været størrelsen og kvaliteten af udvalget – god kvalitet og et bredt udvalg. Også prisen er taget med i betragtning – der er utrolig mange billige bikinier at finde på især Asos, Nelly og H&M, eftersom alle tre opererer med deres egne brands. Men også dyrere webshops med nogle af de mere eksklusive brands som Missoni, Miu Miu og Chloé er med på listen.

Bedste steder at købe bikinier online: 

1. Nelly bikinier (Så absolut det bedste udvalg til rimelige priser – Gratis fragt)

2. Asos bikinier (Største udvalg med 1800+ styles – Og tilmed også gratis fragt)

3. Zalando bikinier (Igen; et af de største udvalg med 1400+ styles)

4. Boozt bikinier (Godt udvalg med gode besparelser – Gratis fragt og retur)

5. H&M bikinier (En no-brainer – Selvfølgelig skal H&M med på listen!)

6. Luisaviaroma bikinier (Eksklusivt udvalg med mærker som Missoni, Fendi og Dolce & Gabbana – Gratis fragt og retur)

7. MyTheresa bikinier (Eksklusivt beachwear udvalg med mærker som Missoni, Emilio Pucci og Christopher Kane)

 

Bikinier med frynser – 2014 Bikinitrenden

En af de store trends denne sæson er bikinier med frynser – en utrolig flatterende og boheme-inspireret stil. Brug en frynset bikini med et par slidte denimshorts for et cool festival look.

Bikini med frynser

Selv frynsebikinien kommer i alle afskygninger – hvor nogle af modellerne med længere frynser næsten (ok, kun næsten!) kan betegnes som små toppe. Hos Asos finder du på nuværende tidspunkt det største udvalg af frynse bikinier, men også hos Nelly og H&M finder du et fint udvalg af den populære bikini.

Rigtig god 2014 bikini shopping!