Valentinsgaver – Køb den fineste gave til valentinsdag

6. februar 2014 af Kathrine Kirk

valentinsgave 2014


Valentinsgaver til hende – Valentinsdag 2014

Valentinsdag falder på en fredag i år, så der er ingen undskyldninger for ikke at gøre noget specielt ud af dagen/aftenen 🙂 At give valentinsgaver behøver ikke være betinget af, om man har en kæreste eller ej. Find en fin gave at give til din veninde eller mor – det vil helt sikkert bringe smil på deres (og dine!) læber. Selv et håndskrevet kort på dagen er en rar påmindelse om at stoppe op og glædes ved dem man holder af.

Asos har sammensat et stort sortiment af Valentinsgaver, som er perfekte som små, finurlige kærlighedserklæringer til dem du holder af – om det så måtte være en kæreste, veninde eller mor. Så bliver det ikke meget nemmere – og husk; Asos sender gratis til Danmark.