Kenzo sweatshirt | Shop Kenzo billigt online

16. februar 2014 af Kathrine Kirk

Kenzo sweatshirt

 

Kenzo tiger sweatshirt – Historien om en kæmpe trend

Der gik ikke lang tid fra at vi så den første Kenzo tiger sweater på street style billeder fra modeugerne, til den gik hen og blev et af de hidtil største blogger items – på tværs af nationer. Inden for ganske kort tid sad de cool sweatshirts på mangt en blogger og fashionista. Først med det karakteristiske tigerhovede, senere også blot med Kenzo logoet. Kenzo er redet med på bølgen, og der findes nu et utal af variationer af den cool Kenzo trøje med både tiger print og diverse logos.

Shop Kenzo online

Kenzo trenden spottet på gaden


Shop Kenzo sweatshirt online | Her køber du de populære tiger sweatshirts

Der er mange steder online, hvor Kenzo trøjerne forhandles. Vil man gerne spare lidt på sine Kenzo køb, gør man sig klogt i at købe dem via udenlandske webshops. Dog skal man selvfølgelig ikke glemme fragten, som i nogle tilfælde også skal tillægges prisen. Hos Luisaviaroma sender de dog alle ordrer gratis til Danmark, og det er da også her, man finder det største udvalg af Kenzo. Andre steder, som også forhandler Kenzo er bl.a. Stylebop.com, hvor man må slippe 10 € i forsendelse, og Mytheresa.com, hvor fragt til Danmark koster 13 €. Selv med fragten oven i prisen, er der dog penge at spare, hvis man køber fra udenlandske webshops. Af danske webshops som forhandler Kenzo kan nævnes Youheshe.com og Milium.dk.

 

Kenzo udsalg og outlet

Som skrevet er der penge at spare, hvis man køber mærket via udenlandske webshops. Som eksempel er prisforskellen på den grå version, som set ovenfor, ca. 150 kr., altså er den ca. 10% dyrere på danske webshops – dette kan selvfølgelig afhænge af de enkelte shops priser og udsalg, men det giver en fin indikator for besparelserne, man kan opnå ved at købe online. Hold et vågent øje med de webshops, der forhandler mærket, da man godt kan være heldig at finde Kenzo sweatshirts på udsalg i deres respektive outlets/sales. Med rabatkoder kan man også i ny og næ gøre en god handel.