Justspotted.dk rabatkode: MINMODE

2. februar 2014 af Kathrine Kirk

Just spotted rabatkode

 1. Find den her // 2. Find den her // 3. Find den her // 4. Find den her // 5. Find den her // 6. Find den her 

Just Spotted konkurrence – Vind en valgfri plakat fra justspotted.dk

Min Mode har teamet op med webshoppen justspotted.dk  og udlodder således en valgfri plakat fra webshoppen til en heldig vinder. For at deltage i konkurrencen om en valgfri plakat fra Just Spotted, skal du blot gøre følgende to ting…

Sådan deltager du i konkurrencen:

1. Like Min Modes facebookside

2. Like dette opslag på Min Modes facebookside

 

Den heldige vinder af konkurrencen trækkes mandag d. 10/2/2014 kl. 22:00 og offentliggøres på Min Modes facebookside og her i indlægget.

 

Justspotted.dk rabatkode: MINMODE – Rabatkode til Just Spotted

Udover at kunne deltage i konkurrencen om en af de mange plakater fra Just Spotted, har I også muligheden for at købe plakater hos Justspotted.dk med en fordelagtig rabat. Min Mode har nemlig fået en unik rabatkode til alle jer skønne læsere. Med rabatkoden MINMODE (store bogstaver!) sparer I således 15% på hele udvalget hos Just Spotted. For at bruge rabatkoden skal I blot indtaste den i den dertil egnede boks i step 2 – sidste step – af købet.

 

Om Justspotted.dk

Hos danske Just Spotted har man specialiseret sig i at sælge et cool udvalg af plakater online. Flere forskellige kunstnere står bag de mange plakater, og æstetikken er virkelig i højsædet. Selv har jeg flere favoritter og har allerede klikket en af de motiverende Quotes plakater hjem. Priserne på plakaterne ligger på nuværende tidspunkt i et leje mellem 200 og 400 kroner. Som en ekstra bonus er fragten til Danmark gratis.  Se hele udvalget af Just Spotteds plakater her.

Indlægget er lavet i samarbejde med justspotted.dk