Udsalgets bedste fund

17. januar 2014 af Kathrine Kirk

Udsalgets bedste fundDirekte links: Hilfiger Denim til 629 kr. hos Nelly.com // 2. Day Birger et Mikkelsen til 748 kr. hos Magasin.dk // 3. Vero Moda til 99 kr. hos Nelly.com // 4. Pavement til 840 kr. hos Boozt.com // 5. Bella Ballou til 175 kr. hos Magasin.dk // 6. Esprit til 330 kr. hos Boozt.com // 7. Magasin til 250 kr. hos Magasin.dk // 8. By Malene Birger til 357 kr. hos Boozt.com // 9. Bella Ballou til 200 kr. hos Magasin.dk // 10. Gogo Philip til 147 kr. hos Asos.com

Januarudsalget har været i gang i nogle uger nu, er det er nu, hvor du for alvor kan gøre nogle vilde køb. Januar er altid den måned, hvor jeg går tilbage og kigger på de items, som jeg var forelsket i i det forgangne år, men som jeg ikke havde budget til. Man kunne jo være så heldig, at nogle af varerne var sat betydeligt ned her under udsalget.

Et godt tip her under udsalget er at gå efter klassikere, når man shopper, for ellers kan man sagtens blive revet lidt med af den gode stemning og ende op med items, som man måske ikke for brugt nok i sidste ende. Gå derfor efter lækre kvaliteter, snit, du ved, der passer dig godt osv. Når det så er sagt, så er det jo også en god mulighed for at hapse de trend items, som du har betvivlet i årets løb, men alligevel gerne har ville give et forsøg, til lidt billigere penge. 


Indlægget indeholder affiliate links – Læs mere her.