Slip-on skates | Her køber du de nyeste skates

23. januar 2014 af Kathrine Kirk

Slip-ons Slip-on Skates1. Givenchy til € 385 // 2. Saint Laurent til DKK 2.201 // 3. Kurt Geiger til DKK 970 // 4. Giacomorelli til DKK 3.081 // 5. Kurt Geiger til DKK 970 // 6. Notabene til DKK 1.800 // 7. Givenchy til DKK 3.394 // 8. Vans til DKK 460 //

 

Slip-on skates er ikke bare super behagelige, de er også noget af det hotteste lige nu. Store modehuse som Celine og Givenchy har bl.a. givet hvert deres bud på den low-key sneaker, og du kan efterhånden få de trendy skates i alle tænkelige materialer, print og prislejer. Personligt er jeg vild med de leopardprintede slip-ons og ikke specielt denne blå version fra Kurt Geiger, som minder om en model, der blev lavet i et samarbejde mellem Kenzo og Vans.  Men også en sleek læderversion som den sorte fra Givenchy er skøn og perfekt i hverdags-outfittet.

Style dine skates med skinny jeans for et skødesløst og cool udtryk, eller gå efter en mere kontrastrig styling, og match de cool sneaks med et feminint mini-skirt og et par tights – alternativt bare ben til sommer.