Modeuge 2014 – Program (København)

6. januar 2014 af Kathrine Kirk

Copenhagen Fashion Week program 2014

Modeugen 2014

Modeugen i København venter lige rundt om hjørnet – snart valfarter modeverdenen til København for at snuse de seneste skandinaviske trends til sig – og så selvfølgelig vigtigst af alt; for at købe ind af næste vinters kollektioner. I år er der mange designere på programmet, som strækker sig over fire dage i slut januar. I en tid med konkursbegæring og skrabede budgetter, er der dog knap så travlt på catwalken, som der ellers tidligere har været.

 

Print modeuge programmet

Jeg ved, at det kan være svært at holde styr på kalenderen i de fire dage, hvor modeugen ruller ud i byen, derfor har jeg designet et printvenligt modeuge 2014 program til de fire dage – egentlig først til min egen hjælp – men så kom jeg i tanke om, at det da også snildt kunne komme andre til gode. Så hermed delt. Alle shows er plottet overskueligt på skemaet, som viser både datoer og tidspunkter for de forskellige shows. Der er et par enkelte shows, der overlapper, så her må man ud i en (svær, vil nogle måske mene) prioritering af de enkelte shows. Mit modeuge program finder og printer I her via linket, som åbner en PDF-fil med programmet; klar til at printe.

Modeuge 2014 København

Fra d. 28. januar og til d. 31 januar (begge dage inklusiv) vises de kommende vinterkollektioner for AW14 sæsonen rundt omkring i nogle af Københavns mange venues. Igen i år ligger Københavns Rådhus scene til mange af showsne, men for nærmere information om beliggenheden af de enkelte shows, kan I tage et kig på Copenhagen Fashion Weeks egen hjemmeside lige her.