Bomber Jackets | Shop de nyeste bomber jakker

1. januar 2014 af Kathrine Kirk

Bomber Jakker


Bomber jakker er et af tidens store trend-items og har sågar været det i et par sæsoner nu. Flere designere finder hver sæson på nyfortolkninger af klassikeren; nogle mere feminine med blomsterprint og flæser – og andre mere rå med læderærmer og chunky lynlåse. Alt afhængigt af hvilket udtryk man går efter, kan man med god sandsynlighed finde en model, der passer til ens stil.

Top looket af med en bomber jacket

En bomber jakke er et perfekt item til at toppe et look af med og kan tage det i vidt forskellige retninger. Brug fx en rå version i et læderlook over en feminin kjole, for at skabe en kontrast i dit outfit. Eller brug en silke-bomber over et par jeans og en blød tee, for at pifte tingene lidt op.

Køb bomberjakker på nettet

Du kan finde bomber jakker på de fleste større webshops – ovenover finder du et udvalg fra Asos.com, som kun er en brøkdel af de mange modeller, de har i deres shop. Find dem alle her.

Bomberjakkens historie

Bomberjakken, også kendt som pilotjakken, blev i sin tid designet til piloter i krig, da den skulle beskytte dem fra kulden i de gamle, åbne cockpits. Senere blev den cool jakke, med sit skødesløse snit, opsnappet i diverse subkulturer – heriblandt i hiphop kredse. Nu er det så blevet enhver fashionistas must have i garderoben. Og det forstår vi såmænd godt!