Forandringer på Minmode.dk

23. juni 2013 af Kathrine Kirk

Som jeg hintede om for noget tid tilbage, er det blevet tid til at tage Min Mode med på nye eventyr. Mit samarbejde med Bloggers Delight – som jeg i øvrigt har været rigtig glad for – ophører, og jeg arbejder videre med Min Mode på egen hånd. Blogmediet fascinerer mig stadig, og måske jeg fortsætter lidt på siden – men fokus her på Minmode.dk bliver lidt en anden.

Med tiden er det hensigten at skabe en platform her på minmode.dk, hvor man kan søge inspiration og information til sin onlineshopping. Hvilke webshops findes der derude? Hvilke er de bedste? Hvor køber jeg specifikke mærker? Hvilke rabatkoder er der i omløb? Dét og meget andet vil langsomt tage form her på Min Mode, og jeg håber, at mange af jer vil finde det brugbart, når I surfer omkring på nettet efter den nyeste mode. Personligt har jeg savnet et sådant sted – en online shoppeguide – hvor jeg kunne finde svar på mine mange spørgsmål om webshops, mærker, størrelser, trends, rabatkoder osv.

Jeg håber, I vil tage godt imod det nye Min Mode, som langsomt vil begynde at tage form, hvor også jeres input og erfaringer med diverse webshops, brands, rabatter osv. vil blive stærkt værdsat – således kan alle nemlig være med til at skabe den bedste online shoppeoplevelse.

Følg Min Mode på Facebook her, og bliv opdateret, når der er nyt på sitet.

Er du mere en Google+ pige, kan du også følge Min Mode lige her 😉

Min Mode kan ligeledes findes på Instagram under navnet Minmode