Opdatering // Min Mode

24. februar 2013 af Kathrine Kirk

Det er ved at være rigtig længe siden, jeg har givet lyd fra mig her på bloggen. Det skyldes ganske enkelt, at jeg bare ikke haft interessen eller tiden. Tanken er bestemt, at Min Mode  skal føres videre, men præcis hvordan er ikke slået fast endnu. Jeg er voldsomt fascineret af mediet(internettet, that is), og jeg har stadig masser af ting, jeg gerne vil udforske, eksperimentere, og lege med – men helt i form af en personlig modeblog bliver det nok ikke. Totalt idéforladt er jeg selvfølgelig ikke, og jeg har da også nogle rimelig klare tanker om, hvad det er, jeg vil med Minmode.dk, men indtil det er slået helt fast, vil jeg gerne gå lidt stille med dørene 🙂 Det håber jeg, I har forståelse for, og så håber jeg, I har lyst til at følge med, når siden langsomt kommer til at undergå en lille forvandling.

Billedet viser et af mine mange mood/idé-boards, som jeg har lavet i forbindelse med mine forberedelser til en ‘re-lancering’ af sitet 🙂

Hvis I vil være de første til at vide, når der sker noget nyt herinde, så gå ind og like Min Mode på Facebook lige HER, så lover jeg, at I bliver de første til at blive opdaterede omkring ændringer og nyheder 😉