Philly Life

14. september 2012
Af

Trives i bedste velgående her i det Philadelphiske – Der er ikke så meget som ét gram fashion at finde her på campus – Sweatpants, shorts, flip flops, tanktops og t-shirts er den daglige dress code. Personligt er jeg ikke helt igennem socialiserings-processen endnu, og klæder mig således stadig i mit skandinaivske dress. Who knows, måske jeg ender med at værdsætte den mere laissez faire tilgang til påklædningen…

Regardsless, skolen er fantastisk, og jeg kan allerede mærke, at de næste 3 måneder kommer til at flyve afsted! Jeg holder fast og nyder det det bedste jeg har lært.

5 Responses to Philly Life

 1. Ditte Birkjær Kruse
  18. september 2012 at 16:30

  Du ser hammergodt ud søde! US suits you 🙂

  • minmode
   21. september 2012 at 3:34

   Arrwww, tark sødeste! Savner dig!!!

 2. 12. november 2012 at 10:32

  Eller også kommer du til at skabe en trend på campus, med at være lidt mere lækkert klædt på 😉

  Jeg kan huske, da jeg i Vietnam mødte en fyr fra Californien, der var meget imponeret over, hvordan min kæreste og jeg var velpåklædte i Vietnam – alle amerikanske turister var iført sweats og baggytøj på grund af varmen og fugten. Vi var nu også iført afslappet varmevenligt tøj, men han mente vi var über stllede ifht. dem. Jeg tror simpelthen det er en del af skandinavisk DNA at være forholdsvis velklædt.

 3. 26. november 2012 at 18:03

  Lige præcis når det gælder den amerikanske sweatpants-flipflops-in-school-mode så behøves man ikke følge med… synes også hellere du skaal holde den gode scandinaviske stil… Den er jo så lækker!

 4. 3. januar 2013 at 19:40

  WOW hvor er du smuk! Helt vildt naturlig smuk!
  Hvor høj er du egentlig? Ej du er virkelig en flot person 🙂
  Sorry, beundring herfra på dit smukke ydre og din fine blog!

  Love.

  Creative-decor-love.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *