Little Miss Curly

7. september 2012 af Kathrine Kirk

Jeg skylder den pæne Stine Mo en giga tak for at have lært mig hvordan jeg får lidt volume i mit ellers fladklaskede scandi-hår. Et elastikpandebånd, (meget)lidt fingersnilde og en god gang nattesøvn – et voilá – et styks lækker, volumiøs hårpragt!! Se Stine’s tutorial via linket ovenfor.

JA, der har været stille her på bloggelog, men jeg nyder de mange nye indtryk og bekendtskaber jeg gør mig her i det USA’ske. Jeg havde ‘first day of school’ i går, og det tegner virkelig godt – det kan i den grad mærkes, at jeg befinder mig på en af de allerbedste business skoler i verden…kunne godt gå hen og blive forfalden – både til dét, men bestemt også det fine college-liv, som vi ikke rigtig kender meget til derhjemme. Shops, restauranter, skole, hjem – ALLES – samlet på ét sted; det kan man da kun elske.

En af de mange veje, der leder ind til UPenn campus…