Checking It Off My Bucket List

16. september 2012
Af

Stine Goya kjole // Zara Jakke 

Min aften startede tilforladeligt ud i går – drinks, vin og lækker mad i downtown Philly. På et tidspunkt tog drinksne dog over, og min veninde og jeg blev i al vores kådhed enige om, at et frat party måtte blive vores næste stop. Jeg har allerede snuset til et par stykker herovre, og lad mig bare sige det som det er; jeg har by far været alderspræsidenten til hver og en af dem. I går var ingen undtagelse. Suk. Well, jeg sætter et stort fedt kryds ud for ‘Attend a Fratparty’ på min Bucket List, og så håber jeg, at det blev sidste gang jeg sætter min fødder til såden en gang sodavands-neonlys-vi-tegner-på-dit-tøj-frat-fest. OMG.

Kh Mormor

4 Responses to Checking It Off My Bucket List

 1. 16. september 2012 at 22:20

  Haha – Det lyder genialt 😉

  Din frakke er simpelthen så fin!! Hvornår er den købt?

  • minmode
   16. september 2012 at 23:00

   Haha, genialt? Jeg vil nu nærmere kalde det galt, hehe. Jakken er desværre købt for mange år tilbage. 🙁 Måske man kan være heldig på Ebay?

 2. silja
  17. januar 2013 at 20:20

  He he…sødt blogindlæg og sjovt at “a fratparty” var på din bucket list. Fedt at du fik den tjekket af. Thumbs up! Det næste punkt på min bucket list er at komme hertil: http://www.egyptenrejser.net/artikler/dykkerferie-egypten-perfekt-til-dykning/

 3. 17. februar 2013 at 14:20

  Jakken er virkelig fin til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *