Mirror, Mirror…

11. juli 2012 af Kathrine Kirk

 

Så er der endnu en gang blevet taget hul på en ny uge – det virker lidt som om ugerne flyder sammen for mig – tiden flyver virkelig afsted. På lørdag har jeg været her i 4 uger?! Gisp!

Arbejdet går stadig fantastisk, jeg bliver udfordret og får løbende mere og mere ansvar – glædes ved tanken om, at der stadig er 1½ måned tilbage! Selvfølgelig er der også minutter, hvor jeg ville ønske, at jeg kunne nyde ferie, ligesom alle andre gør i disse dage; bare lave nada og lade batterierne op. Men det her er jo også lidt ferie, ik?! Jeg mener, jeg har mine weekender helt frie (det kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har haft…) til bare at nyde byen i -Og nydt, det bliver den!! Var bl.a. på gårtur rundt i mit hood i søndags, hvor jeg slog et smut forbi den famøse Beacon’s Closet. At jeg blev svært skuffet over secondhand-butikken er så en anden sag. Synes virkelig, det sted var en storm i et glas vand… Normalt har jeg ikke noget imod genbrugs- og vintagebutikker, og finder da også af og til en ting eller to i den lokale Blå Kors, men det her var simpelthen så uhumsk! Føj! Meget af tøjet og skoene var virkelig beskidte og bare i dårlig stand generelt. Havde slet ikke lyst til at kigge stativerne igennem, så det blev en kort fornøjelse.

Despite min dårlige oplevelse, så er det jo nok et kig værd for de af jer der lever og ånder for secondhand-shopping, flere af mine bloggerkollegaer har da i hvert fald rost stedet til skyerne.  Om ikke andet, så ligger det i Williamsburg, et fantastisk område i Brooklyn med mange små special-forretninger og lækre restauranter og diners, som man snildt kan bruge en helt dag på at udforske.