Dress Shopping

6. juli 2012 af Kathrine Kirk

Fra venstre mod højre: Blå silkekjole fra Diane Von Furstenberg – så klart den farve der passede mig bedst og kjolen var også min favorit blandt de tre . Den røde silkekjole er også en sag fra Diane Von Furstenberg, knap så velmatchende en farve, men stadigvæk ok. Den mixfarvede kjole har jeg lykkeligt glemt hvor var fra, på bøjlen var den en herre god idé – but on me; not so much. Farverne var bare ikke ideelle til min blege hud. 

Jeg skal et smut hjem til Danmark i løbet af Juli, da mine kære forældre har været gift i 25(!) år. Det skal selvfølgelig fejres, og jeg glæder mig. Nu hvor det ikke er hver dag, at ens forældre runder så mange år sammen, har jeg lovet mig selv et nyt, passende attire. Og hvor bedre at lede end NYC? Sidste weekend var jeg således taget på kjolejagt i Soho og Bloomingdales. Jeg havde et par New Yorker-mærker i tankerne (DVF, Tibi, Phillip Lim m.fl.), inden jeg tog afsted, så jeg kunne gå målrettet efter butikker. Desværre fandt jeg ikke noget der var lige i skabet. Så jagten går videre.

Den anden dag faldt jeg dog over denne sag fra Guess. Jeg ved ikke helt om den er sølvbryllupsvenlig, men overvejer den kraftigt som Nytårskjole. Den var nemlig voldsomt billig.