A Room With A View

19. juli 2012 af Kathrine Kirk

 

Viva Las Vegas! Ak du milde – den uventede weekend jeg tog mig i spillebyerne over dem alle var fantastisk. Jeg var blevet advaret om byens tackyness af adskillige kollegaer og venner inden turen, men deres distancetagen deler jeg faktisk ikke. Elskede det vanvittige univers, og kunne sagtens have brugt et par dage mere der. Casioner, shopping på første klasse, pools, fantastiske restauranter, 30 grader…. what’s not to like?

Vi boede på The Cosmopolitan og havde en suite out of this world. Brugte så meget tid på bare at nyde udsigten. Helt fortyllende. Vi havde tilmed udsigt direkte til Bellagio springvandet – så fascinerende.

Bellagio for fuld udblæsning W.O.W.

Selvsagt var det en hård kost at komme tilbage på kontoret tirsdag morgen, men hey, nu er det snart weekend igen – tiden flyver virkelig for mig disse dage, jeg når knap nok at sluge den ene dag før den næste byder sig.