A Room With A View

19. juli 2012
Af

 

Viva Las Vegas! Ak du milde – den uventede weekend jeg tog mig i spillebyerne over dem alle var fantastisk. Jeg var blevet advaret om byens tackyness af adskillige kollegaer og venner inden turen, men deres distancetagen deler jeg faktisk ikke. Elskede det vanvittige univers, og kunne sagtens have brugt et par dage mere der. Casioner, shopping på første klasse, pools, fantastiske restauranter, 30 grader…. what’s not to like?

Vi boede på The Cosmopolitan og havde en suite out of this world. Brugte så meget tid på bare at nyde udsigten. Helt fortyllende. Vi havde tilmed udsigt direkte til Bellagio springvandet – så fascinerende.

Bellagio for fuld udblæsning W.O.W.

Selvsagt var det en hård kost at komme tilbage på kontoret tirsdag morgen, men hey, nu er det snart weekend igen – tiden flyver virkelig for mig disse dage, jeg når knap nok at sluge den ene dag før den næste byder sig.

5 Responses to A Room With A View

 1. 19. juli 2012 at 7:26

  WOW! Hvor er det bare fantastisk 🙂

  Selvom Vegas var fedt, så er jeg sikker på at NY også er federe end DK 🙂

 2. 19. juli 2012 at 12:41

  Åhh. Jeg savner sådan Las Vegas. Det er, for mig, et så fantastisk sted. Alting er så billigt og overdrevet, virkelig en oplevelse. Husker tydeligt de flere hundrede meters ta-selv-bord for 10 dollars, eller deromkring. ååååh. 🙂
  Knus, og god dag.

  http://smilanne.blogspot.com – blog om træning og sundhed :-):-)

 3. 19. juli 2012 at 18:28

  Hold da op en udsigt! virkelig smukt! 🙂

  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

 4. 23. juli 2012 at 18:46

  Årh, det ser skønt ud! Er virkelig misundelig 🙂

 5. 29. august 2012 at 8:23

  Lækker lækker lækker udsigt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *