My View

27. juni 2012
Af

 

Lykken er at gå denne udsigt i møde, når man er på vej hjem fra en fantastisk dag på arbejde. Og hele herligheden finder man altså lige foran min hoveddør.

Slog et sving forbi en af mine amerikanske favoritter; Barnes & Noble, på vej hjem fra arbejde, og gjorde mig et, forhåbentlig, godt bogkøb, som skal gøre mig lidt klogere på mit nabolag samt en fin fin notesbog med det hyggeligste budskab og den fiiineste farve. I’ll show you all tomorrow.

Now; lights out!

xK

2 Responses to My View

 1. Patti Kirk
  27. juni 2012 at 21:07

  What bridge is that?

  • minmode
   27. juni 2012 at 23:46

   Williamsburg bridge <3 I go over it every morning in the train – beautiful view!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *