Little Miss Intern

21. juni 2012 af

Har selvfoelgelig faaet min helt egen plads her paa kontoret… 🙂

Uiijj, dagene flyder ind i hinanden her i New York. Jeg moeder kl. 9 og gaar foerst kl. 18(og det er endda meget tidligt for New York standarder). Omkring det tidspunkt er jeg ved at vaere godt ristet. Saa mange nye indtryk og procedurer tager sin tid at absorbere. Men jeg elsker det – og jeg kan virkelig maerke, at det her kommer til at blive en god og laererig affaere.

Kan ikke helt forstaa, det er torsdag allerede – pheww – tiden flyver, og jeg ser frem til weekend, saa jeg kan fordoeje min foerste uge – maaske endda smutte ud til en drink eller to med et par venner.

Shopping har der selvsagt ikke vaeret noget af, eller jo, er gaaet shop-amok i deres laekre supermarkeder, men udover det, er det altsaa ikke blevet til meget. Det maa vaere et weekend-foretagende 🙂