Life ooooh Liiife

4. juni 2012 af

Tiden der er gået mellem dette indlæg og mit sidste må vist gå hen i historiebøgerne som den længste! Stilheden skyldes skam ikke mangel på sjove og finurlige ting at skrible om – nej nærmere tværtimod! Der har været så mange andre spændende ting her på den anden siden af skærmen, som har holdt mig fra at opdatere bloggen. Der har simpelthen ikke været tid – eller den er i hvert fald blevet prioriteret således, at der ikke har været tid.
Jeg ved snart ikke hvor jeg skal begynde, men kan da starte med det der ligger mest nært… Om en god uges tid har jeg min sidste eksamen på dette semester, og kan derefter holde ferie i lige nøjagtig 3 dage, inden at turen går til New York. Jeps, intet ringere 🙂 Jeg har scoret mig et internship i byerne over dem alle, og glæder mig enormt til at komme afsted. Internshippet er lige i skabet, og jeg er så spændt på at komme igang. Det er selvfølgelig indenfor modebranchen(Doh…what else), og jeg vil komme til at sidde med spændende opgaver, som indebærer kontakt til både sælgere, designere og indkøbere – like med like på!!!!
Jeg skal bo på et værelse i en delelejlighed i Brooklyn – et værelse som jeg har været så heldig at finde igennem en veninde. Den ene af mine kommende roomies er designer hos Alexander Wang – så tror nok, vi skal få snakken til at gå 🙂
Efter internshippet, som kommer til at strække sig over 2,5 måneder, pakker jeg mine ting sammen og drager et par hundrede kilometer sydpå, for at slå mig ned i Philadelphia. Her skal jeg studere på The Wharton School of The University of Pennsylvania i et semester. Noget jeg er uhyre spændt på, og som jeg ser meget frem til! Uden at blære mig for meget, kan jeg godt røbe, at det er en af de bedste business schools derude – ja nogle mener sågar det er den bedste. Uanset hvad, er jeg enormt stolt og glad over, at jeg har fået muligheden for at studere her for et semester.
Well yes, jeg tror jeg stopper smøren her, men er glad for, at jeg endelig fik taget hul på nogle af nyhederne.
Jeg glæder mig til nye eventyr, og jeg håber inderligt, at I har lyst til følge lidt med fra sidelinjen, når det for alvor går løs om et par uger!