Last Day at CFW

3. februar 2012
Af

Pheeew, så er modeugen slut for mit vedkommende, og det føles egentlig rigtig rart. Det er nogle lange og udmattende dage men holder sig backstage, og på sidste dagen synes jeg altid, at hele ‘holdet’ er klar til at slutte. Udover CIFF showet, som jeg har gået alle 3 dage, gik jeg også Samuji showet i dag. Samuji er et nyt(skyder jeg på) finsk mærke, som havde valgt at vise sin kollektion her i Danmark. Tøjet var ikke i min smag, men jeg er sikker på, at andre fandt det ganske fint – og så kan man jo heller ikke være lige vild med alt 🙂

2 Responses to Last Day at CFW

 1. Anna
  4. februar 2012 at 8:14

  Hej Kathrine!
  Helt vildt fede indlæg du har lavet om modeugen! Det er sjovt at se hvordan det er backstage som model! Thumbs up!

  Hvilket modelbureau er du model for?

  Kh. Anna

  • minmode
   4. februar 2012 at 11:53

   Tusind tak Anna! Glad for, at du kunne lide det! Jeg er hos modelbureauet 2pm 🙂
   God weekend!
   /Kathrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *