London Diary in Pictures

1. november 2011 af

Over weekenden var jeg i London med min kæreste, og jeg fik taget lidt billeder med min telefon hist og her, som jeg tænkte, jeg ville dele med jer.

Vi tog afsted fra Kastrup fredag eftermiddag, og kom således til London omkring aftenmadstid. Jeg havde været et smut på Tripadvisor.com inden vores afgang, og havde fundet frem til en populær bøfrestaurant, som vi besluttede os for at spise på. Restauranten hed Goodman og kan i særdeleshed anbefales. Der var meget højlydt derinde og ikke ligefrem romantisk, men maden og prisen var begge super gode, og med det faktum i mente, at det ikke var en romantisk oplevelse, vil jeg stadig anbefale stedet – virkelig kræs for bøf-elskere. Senere på aftenen blev det til drinks i Londons financial district – Mojitos var ikke deres specialty…øv, øv.

Mr. Right’s seje Nike Free Run sko beundres i lufthaven – jeg endte med at købe nogle meeeget alike på turen. De er så fantastiske.

 Lørdag formiddag var der bestilt tid på Spa i Notting Hill. En deep tissue massage var hvad det kunne blive til. Av, av! Fik iøvrigt lyst til at shoppe amok blandt duftlys og Dermalogica produkter, som så fint prydede Spa’ens front store. 

Efter massage og med ømme skuldre fik jeg lokket kæresten med i min favorit smykkebutik; den vildeste antikvitets-skatkiste med ALT hvad man kan forestille sig af fantastiske over-the-top smykker. Jeg laver et separat indlæg om butikken – det fortjener den!

Lørdag eftermiddag og aften skulle min kæreste arbejde, så det var her, der for alvor blev tid til shopping. Jeg var naiv og tog på Oxford street for at gå i alle de store highstreet-butikker – det viste sig, at det var der også 180 tusinde andre der gjorde. Gosh manner for et virvar – efter denne omgang nightmare shopping er jeg virkelig begyndt at se det smukke ved online shopping; her har man et godt overblik, ingen masende mennesker, ingen ømme og svedende(lovely, yes) tæer, ingen prøverum osv. osv.!!!! Online shopping FTW! Well, tilbage til billedet ovenover – efter en UDMATTENDE dag sluttede jeg af med mediterranean platte og GOD mojito på hotellet – skarpt efterfulgt af varmt karbad, AH!

Søndag tog jeg på Victoria & Albert Museum – verdens største art & design museum. Det skuffede desværre en del – come on, skulpturer, jernudstøbninger og vaser – det må da kunne gøres bedre?! Ok, ok, der var en fin smykkesamling, som var rigtig fin og også en spøjs særudstilling under titlen “Power of Making” – men ellers var det godtnok ikke en særlig sindsoprivende oplevelse. Fashionafdelingen var iøvrigt lukket ned til en gang i 2012… Oh well, som plaster på såret tog jeg til Westfield shoppingcenter(billedet) lige ved Shepherds Bush. Egentlig et virkelig flot og MASSIVE center med alle de store modehuse og highstreetkæder repræsenteret. Men her igen var der store horder af shoppegale mennekser, så jeg trak mig lidt tilbage og spiste Ben & Jerry’s is og så på fascinerende skatershow.

Alt i alt en god tur, hvor der ikke blev brugt alt for mange penge på shopping 🙂