Dagens

1. september 2011
Af

Når jeg er hjemme på besøg i Jylland, sørger jeg for så vidt muligt altid at slå et smut forbi genbrugsbutikkerne i området, da det er her man virkelig kan gøre sig nogle gode fund til ingen penge! Ofte skal man også lede lidt længere, men tålmodighed betaler sig, og jeg går næsten altid derfra med et eller to gode fund. Således kunne jeg også forlade den lokale Blå Kors med hele to genistreger; nemlig en lækker nederdel i et fantastisk print og en florlet bordeaux skjorte – så fedt at score et trend item for en 20’er! Glæder mig til at vise skjorten i en anden sammenhæng.

I går var jeg trukket i nederdelen som altså er en længere sag, end hvad jeg normalt går i. Det er min hensigt at korte den af, så den slutter over knæene – jeg har aldrig været meget til kjoler/nederdele der slutter på underbenet…men jeg ville alligevel lige afprøve det, nu hvor jeg havde muligheden. Jeg har syet lidt palietter på nederdelen hist og her, for lige at give den et lille ‘pift’ 🙂 Mere om det senere, når jeg får den afkortet.

Men hvad synes I? -Er længden god som den er, eller bør jeg korte den lidt af?

6 Responses to Dagens

 1. 2. september 2011 at 20:07

  Super fin blog du har dig! Tænkte på om vi skulle følge hinanden? Jeg følger allerede dig, ville være dejligt hvis du gjorde gengæld!

  //triflesandgiants.blogspot.com

  xoxo

 2. Katja
  3. september 2011 at 10:05

  Jeg syntes du skal for kortet den lidt af, ellers kan det godt blive lidt for ”Mormor”, men den er nu ret fin!

  • Kathrine K
   5. september 2011 at 15:06

   Ok. Jeg frygter også lidt mormor looket 🙂

 3. Ice Horse
  4. september 2011 at 17:12

  snip snip! afkort den lidt! 🙂

  • Kathrine K
   6. september 2011 at 14:56

   Jeg tror også det ender med det! 🙂

 4. Kathrine K
  5. september 2011 at 15:07

  Mange tak! jeg har også tænkt lidt over, om længden mon er god nok…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *