Dagens

1. september 2011 af

Når jeg er hjemme på besøg i Jylland, sørger jeg for så vidt muligt altid at slå et smut forbi genbrugsbutikkerne i området, da det er her man virkelig kan gøre sig nogle gode fund til ingen penge! Ofte skal man også lede lidt længere, men tålmodighed betaler sig, og jeg går næsten altid derfra med et eller to gode fund. Således kunne jeg også forlade den lokale Blå Kors med hele to genistreger; nemlig en lækker nederdel i et fantastisk print og en florlet bordeaux skjorte – så fedt at score et trend item for en 20’er! Glæder mig til at vise skjorten i en anden sammenhæng.

I går var jeg trukket i nederdelen som altså er en længere sag, end hvad jeg normalt går i. Det er min hensigt at korte den af, så den slutter over knæene – jeg har aldrig været meget til kjoler/nederdele der slutter på underbenet…men jeg ville alligevel lige afprøve det, nu hvor jeg havde muligheden. Jeg har syet lidt palietter på nederdelen hist og her, for lige at give den et lille ‘pift’ 🙂 Mere om det senere, når jeg får den afkortet.

Men hvad synes I? -Er længden god som den er, eller bør jeg korte den lidt af?