Shopbop.com – Vind $100 gavekort til Shopbop.com

18. juli 2011 af

Jeg er så heldig, at jeg har fået muligheden for at udlodde 3 gavekort a $100 stykket til webshoppen Shopbop.com til tre af jer kære læsere 🙂 Det er efterhånden rigtig lang tid siden, jeg har afholdt en konkurrence her på bloggen, men denne kunne jeg simpelthen ikke lade forbipassere min(eller egentlig er det vel jeres) næse.

På Shopbop finder man et hav af forskellige mærker, og selv den alfabetiske liste over mærkerne grænser til det uoverskuelige. Wauw! Tænk på et mærke, og sandsynligheden for at du finder det på Shopbop.com er STOR! 🙂 Du finder alt fra luksusmærker som Derek Lam og Missoni til mere budgetvenlige mærker som American Vintage og Wildfox.

Denne konkurrence skal dog handle om et af de andre mærker, nemlig danske Malene Birgers ‘By Malene Birger’. Som nogle af jer måske kan huske, så er By Malene Birger et af de mærker, der står mit hjerte lidt mere nært, da jeg har haft æren af at gå en del af Malenes shows under de Københavnske modeuger. Se bare her, hvad en ‘Malene Birger’-søgning på bloggen giver.

Well, konkurrencen her går i al sin enkelhed ud på, at I skal gå ind på Shopbops hjemmeside og vælge det By Malene Birger item, som I savler allermest over 🙂 Nemt ik?!

Find alle By Malene Birger varerne her, udvælg din favorit, og skriv en kommentar til dette indlæg med et link til netop dit udvalgte item. Et voila – du er med i konkurrencen om 3 fede gavekort på $100 stykket til Shopbop.

Mandag d. 25. juli kl. 20.00 trækker jeg lod blandt de deltagende kommentarer, og udlodder de 3 gavekort a $100.

Held og lykke!!

Vil du ha’ mere Shopbob, så gå ind og ‘like’ dem på Facebook her, og bliv opdateret når der er nye mærker, udsalg og andre fede nyheder. Du kan også følge Shopbop på Twitter lige her, hvor de opdaterer med nyheder og svarer på spørgsmål fra followers.

Sidst men ikke mindst, så er det også værd at nævne Shopbops fede initiativ ‘My Shopbop’ – Her kan man ‘elske’ sine favoritdesignere og -items, og herefter bliver man så opdateret, når et item ryger på udsalg, eller når der er nye varer fra ens yndlingsmærke. Smart ik’?!

 

*Dette indlæg er sponsoreret.