Michael Kors ur | Køb Michael Kors ure online

22. september 2010 af Kathrine Kirk

I går kom jeg til at trykke Buy til et ur inde på Ebay… Jeg har simpelthen ønsket mig et sølvur i evigheder, og nu synes jeg så, at jeg havde fortjent det 🙂 Yes mand! Jeg har længe kigget på forskellige modeller af maskuline sølvure – og disse var blandt mine favoritter:

Som I kan se, lå valget altså mellem Michael Kors og Guess, og da jeg allerede har ét Guess ur, vel at mærke i guld, synes jeg, det var en nem måde at sortere én af favoritterne fra på. Det endte altså med at være dette ur fra Michael Kors, som jeg håber, viser sig som værende tilpas chunky, tilpas bling bling og tilpas maskulint 🙂

Michael Kors uret kan købes her.

Jeg glæder mig bl.a. til at style uret ligesom Frk. Golestaneh Street Style gør det: