IT Girl og min gamle roomie: Behati Prinsloo

15. april 2009 af

behati chillin

Aftenhygge i modellejligheden

behati-prinsloo

Behati Prinsloo out and about

Style.com har kåret Behati Prinsloo som en af ‘The IT girls of the moment’, her er hun bl.a. kommet i selskab med IT-girls Alexa Chung(stilikon og model) og Chanel Iman(topmodel). 

Da jeg boede i New York delte jeg værelse med hende i modellejligheden, da vi begge var med samme bureau; Supreme Model Management. Hun er en super skøn ‘down to earth’ pige, med en ultra cool, personlig stil. Must haves i hendes garderobe da jeg boede med hende, var Vans sko, skater sweatshirts, vintage rock’n’roll print t-shirts, og ternede skjorter. Sexy tomboy!

Blandt de mange fede jobs som Behati har haft, kan især nævnes hendes lukrative kontrakt med gigant firmaet Victoria’s Secret. En amerikansk lingeri butikskæde, på størrelse med Abercrombie & Fitch. Victoria’s Secret er især kendt for deres overdådige fashionshows som afholdes i Los Angeles.

behati-prinsloo-victorias-secret

Behati Prinsloo i Victoria’s Secret – Hot hot hot!