Wearing last night

1. marts 2009 af

kvindeklub

Skjorte fra Hübsch und…, jakken har jeg arvet fra min mor, nederdelen har jeg selv syet, strømpebukser og sko fra H&M, ur fra Guess

hmsko1

Sko fra H&M

Som jeg havde forudsagt i går, blev tøsefesten et brag af en fest! Vi havde det vildt hyggeligt og nød hinandens selskab. En af pigerne havde fået skrevet os i døren til en fest på Klub 8(tror det er navnet), et sted tæt på Kongens Nytorv jeg aldrig har været før. I det bedst mulige festhumør drog vi ind mod famøse Klub 8, og til vores naive glæde blev vi bedt om ID(jeg tager det efterhånden som et kompliment, når jeg skal vise det frem)….men men men, til vores ydmygelse var vi altså for unge… den skal jeg blankt indrømme, at jeg ikke havde set komme. Kun en af tøserne var fyldt 23, og kunne dermed som den eneste blive lukket ind. Så stod vi der og følte os super hotte og voksne, og så kunne vi ikke komme ind på dette ih-så-fantastiske-sted, men ak, ingen panik, El-bar var til vores held lige rundt om hjørnet. 

God aften, der ikke går i glemmeren lige foreløbigt.